• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Ajax-cheftræner: Liverpool var sårbare

Foto: Getty Images

Ajax udnyttede ikke, at Liverpool var sårbare i onsdagens kamp, og det ærgrer cheftræner Erik ten Hag.

Af Victor Risager

Liverpool tog hul på Champions Leagues gruppespil onsdag aften, hvor de gæstede Ajax, og de forsvarende engelske mestre sikrede sig en vigtig udebanesejr. Et selvmål af hollændernes Nicolas Tagliafico i første halvleg blev nemlig afgørende.

Og det ærgrer Ajax’ cheftræner, Erik ten Hag, at de ikke fik noget med fra opgøret. Muligheden var der ellers, da Liverpool var sårbare, mener han.

Læs også:Atalanta-profil glæder sig over FCM's tilgang: Det var en fordel for os

- Det ville have været en stor bonus, hvis vi havde taget et eller flere point. Jeg synes, at Liverpool var sårbare. Desværre udnyttede vi det ikke til fulde, siger Erik ten Hag ifølge Goal og fortsætter:

- Vi var uheldige. Vi præsterede godt samlet, og vi var overbevisende, men den sidste procent manglede - vi scorede ikke, selvom vi skabte mange chancer. Det er historien om denne kamp, synes jeg.

Læs også:Atalanta-boss: Ajax og Liverpool får det svært i Herning

Den hollandske manager var ellers også tilfreds med flere dele af Ajax’ præstation, hvor de især havde fokus på to ting, afslører han.

- Vi kendte Liverpools styrke, og vi ville forhindre deres backer, som er deres playmakere, i at komme fremad. Det var en del. Den anden ting er, at vi ønskede at kontrollere midtbanen. Daley Blind er virkelig god til det, fordi han er så rolig på bolden. Og på den måde ville vi angribe deres forsvar med dybe løb. Jeg synes, vi gjorde det ganske godt et par gange, siger Erik ten Hag.

Ajax skal i næste uge møde Atalanta i turneringen. I modsætning til Ajax fik Atalanta en fin start på gruppespillet, da de bankede FC Midtjylland med 4-0 i Herning onsdag aften.  

Læs også:Liverpool følger Atalanta og sejrer i FCM's gruppe

Læs også:Se billederne: FCM fik ørerne i Atalanta-maskinen

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus