Champions League Lars Gram-Hanssen

Ancelotti afslører: Viste spillerne særlig video

Foto: Getty Images

Carlo Ancelotti har nu givet et indblik i, hvordan han inden onsdagens returkamp mod Manchester City brugte en særlig strategi til at motivere Real Madrid-spillerne.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter de dramatiske sejre over Paris Saint-Germain og Chelsea leverede Real Madrid onsdag endnu et opsigtsvækkende comeback i Champions League, da det spanske storhold sendte Manchester City ud med en samlet 6-5-sejr i semifinalen. 

Og efter onsdagens 3-1-sejr afslørede Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti så, at han inden returkampen mod Manchester City havde vist sine spillere en særlig video. 

- Den video, jeg viste holdet inden vi gik på banen, var et sammenklip af alle de comebacks, vi allerede har lavet i den her sæson. Hvilket er otte i alt. Videoen endte med en besked: 'Der mangler ét'. Og det lykkedes vi med, lød det således, ifølge Goal, fra Carlo Ancelotti.

- Storheden ved den klub er, at den aldrig svigter dig. Når alt ser ud til at være tabt, så giver den dig styrken til at fortsætte med at kæmpe og tro på det. Vi spillede en glimrende kamp imod et stort hold. Vi tog vores reservespillere i brug for at udligne og vinde. Det er allerede en succes, at vi nu har nået finalen. Nu er vi tæt på at vinde. 

Carlo Ancelotti udtalte sig på pressemødet efter kampen også om udsigten til at møde Liverpool i Champions League-finalen. Det kan du læse om HER.