Video : Tipsbladet
Champions League

Ancelotti om City-opgør: Optimismen hersker

Der venter igen i denne sæson et opgør mellem Real Madrid og Manchester City i Champions League.

Der blev fredag trukket lod til kvartfinalerne i Champions League, og her var en af de mest bemærkelsesværdige udfald, at Real Madrid og Manchester City skal tørne sammen. De to mødtes også i de to foregående sæsoner.

Her er det gået sådan begge gange, at den samlede vinder af de opgør også har vundet turneringen. Sidste år var det City og for to år siden var det Real Madrid. Den spanske hovedstadsklubs cheftræner Carlo Ancelotti ser dog ikke denne kamp som en mulighed for 'hævn'. 

Det fortæller han ved Real Madrids pressemøde fredag forud for weekendens kamp mod Osasuna.

- Nej, det er en mulighed for at spille semifinaler, intet mere. Det er ikke en 'hævn', siger italieneren, som slår fast, at han ikke tror på, at der er en favorit til opgøret.

Dog medgiver han, at Manchester City er blandt favoritterne til at vinde turneringen, men at det er nødvendigt at kunne slå alle, hvis de skal kunne gå hele vejen, som klubben har gjort 14 gange før.

Sidste år endte det med et samlet nederlag på 1-5, og det står klart for Ancelotti, hvad man lærte af sidste år

- Vi spillede ikke godt i returkampen af mange grunde. Der vil være tid til at analysere, hvad der skete. Lige nu tænker vi på i morgen (kampen mod Osasuna red.). Lodtrækningen er i øjeblikket en 'detalje' for os, fortæller han og peger på, at optimismen hersker i Madrid - ikke bekymringen.

- Det bliver nogle fantastiske kvartfinaler, og vi vil spille dem med tillid, kæmpe til det sidste minut, som altid. Jeg ved ikke, hvad de tænker der, det vil være det samme som her. Det ene år vinder vi, det andet gør de. Vi får at se, lyder det fra Ancelotti.

Første kamp skal spilles i Madrid.