• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Ancelottis store bøn: Hent disse to stjerner

Foto: Getty Images

Carlo Ancelotti bønfalder om at de to spillere kommer til klubben, efter at jagten på Kylian Mbappé mislykkedes.

Af Jacob Quvang

Når man et kort øjeblik lader blikket skue henover de forreste spillere i Real Madrids idealopstilling, så er det ikke ligefrem fordi, at der mangler kvalitet.

Karim Benzema har netop vundet Ballon d'Or, Vinicius Jr. er et af de mest lovende talenter i verden, og alt-mulig-manden Federico Valverde har udviklet sig til at blive en af verdens bedste fodboldspillere.

Alligevel er cheftræner Carlo Ancelotti ikke er tilfreds - han vil have mere.

Ifølge det spanske medie Sport er den legendariske italiener træt af, at Real Madrid ikke lykkedes i jagten på Kylian Mbappé, og så er Karim Benzema for hårdt plaget af skader. Derfor er han angiveligt kommet med en bøn til præsident Florentino Perez, som involverer to store Serie A-stjerner.

Her vil Ancelotti have Napoli-stjernen Victor Osimhen og AC Milan-profilen Rafael Leao. Begge er i strålende form for deres klubber, og flere storklubber er angiveligt også ude efter dem. Historien siger bare, at når først Real Madrid for alvor melder sig på banen, så er det vanskeligt at slå dem. Når Ancelotti samtidig gør de to offensivspillere til topprioritet, så kan det meget vel tyde på, at de snart kan kalde sig Real Madrid-spillere. 

Rafael Leao har kontraktudløb om lidt mere end et halvandet år, hvilket tvinger AC Milan til at snart at sælge, hvis de vil have mest muligt for ham. Han har scoret seks gange og lagt op til ni mål i 17 kampe i Serie A og Champions League.

Victor Osimhen har været noget mere skarp, hvor han har scoret ni mål i 13 kampe på tværs af alle turneringer for Napoli.