Video : Tipsbladet
Champions League

Anspændt atmosfære i Barca: Xavi aflyser træningen

Der er behov for at nulstille i Barcelona-truppen før kampen mod Real Madrid.

Barcelona gennemgik tirsdag en nedsmeltning på størrelse med Fukushima-kraftværken i Champions League-kvartfinalen mod PSG, hvor det endte med, at catalanerne tabte med 1-4 og røg ud.

Det har betydet, at cheftræner Xavi har valgt at droppe træningen torsdag. Det skriver blandt andet den spanske sportsavis AS.

Her bliver der peget på, at han egentlig havde planlagt, at de skulle have en uge uden hviledage, så de kunne forberede sig til kampene mod PSG og efterfølgende Real Madrid, men det har den seneste kamp altså lavet om på.

Samtidig har Ilkay Gündogans udtalelser om Ronald Araujos røde kort også haft påvirkning på truppen, skriver førnævnte avis. Derfor har truppen haft brug for at kunne slappe af og komme væk fra presset og få noget ro.

Ifølge den spanske avis El Pais har Araujo svaret igen på kritikken.

- Jeg foretrækker at holde mine tanker for mig selv. Der er værdier og regler i omklædningsrummet, som jeg mener, man skal overholde, påpeger forsvarsspilleren.

Det forlyder også, at trænerteamet allerede kunne mærke under onsdagens træning, at der var behov for en pause, da der var en ganske anspændt atmosfære, som ikke var til gavn for nogen i arbejdet på at blive klar til næste kamp.

Dermed regner Xavi med, at han kommer med et nulstillet hold til El Clasico, hvor der er meget på spil. Real Madrid er otte point foran med syv kampe tilbage, og dermed vil en sejr til den spanske hovedstadsklub sende dem meget tæt på mesterskabet.

I Real Madrid er virkeligheden en helt anden, da de vandt onsdag aften efter straffesparkskonkurrence mod Manchester City i Champions League, og dermed er Madrid-klubben klar til semifinalen i turneringen.

El Clasico spilles søndag klokken 21 på Santiago Bernabeu.