Video : Tipsbladet
Champions League

Gündogan kritiserer Araujo: Det knækkede os

Barcelona-midtbanespilleren Gündogan havde foretrukket, at man havde ladet PSG score i stedet for det tidligere røde kort.

FC Barcelona havde kurs mod semifinalen i Champions League tirsdag aften. Klubben var foran med 1-0 - og 4-2 samlet - da Ronald Araujo trak i håndbremsen og standsede PSG's Barcola.

Det kostede et direkte rødt kort, og efter kampen var Barcelonas Ilkay Gündogan ikke sen til at rette kritik efter kampen mod den beslutning, som holdkammeraten tog. Det sker i et interview med TNT Sport.

- Det er svært, men i disse afgørende øjeblikke skal du være klar over, om du når bolden. Hvis du ikke når bolden, skal du lade den gå, siger han og fortsætter:

- Jeg foretrækker at ville give dem målet eller lade en angriber være alene med målmanden. Give vores målmand en chance for at redde den. Eller endda tillade målet end at lade os være en mand i undertal så tidligt, lyder det fra Gündogan.

Det står også klart, hvad det kom til at betyde for Barcelona med udvisningen, som kom efter bare 29 minutter af opgøret.

- Så mange minutter med ti. Det knækker dig, fastslår han.

Endvidere peger midtbanespilleren på, at når det er Champions League, og man kommer en mand i undertal, så er det umuligt at komme tilbage.

- Vi er meget skuffede. Vi følte, at vi havde kontrol over kampen indtil det røde kort. Hvis det er et frispark, så er det et rødt kort. Jeg så ikke gengivelsen, og I så det sandsynligvis bedre, bemærker Gündogan.

Situationen med det røde kort kan ses i videoen øverst i artiklen.