Video : Tipsbladet
Champions League

Avis: PSG skjulte vigtig detalje i Mbappé-kontrakt

PSG skjulte ifølge L'Equipe en afgørende detalje, da man forlængede med Kylian Mbappé i maj.

"Paris Saint-Germain er glade for at kunne meddele, at Kylian Mbappé har underskrevet en treårig kontraktforlængelse med klubben.”

Teksten ovenfor kunne man læse på Paris Saint-Germains hjemmeside den 21. maj, mens Kylian Mbappé poserede med en trøje med nummer “2025” - altså året, hvor hans nye kontrakt ifølge PSG står til at udløb. Men informationen er tilsyneladende en sandhed med modifikationer.

Den store franske sportsavis L’Equipe kan nu afsløre, at Mbappés nye kontrakt i første omgang blot gælder i to år, altså til sommeren 2024.

Dertil er der en option, som den 23-årige stjernespiller kan udnytte og derved forlænge samarbejdet med PSG i yderligere et år. Og kun i det tilfælde vil kontrakten løbe frem til sommeren 2025.

Og, som L’Equipe påpeger, det ændrer en hel del i forholdet mellem PSG og Mbappé.

Kontraktforlængelsen kom nemlig på plads, så PSG sikrede sig mere tid til at overbevise franskmanden om klubbens projekt, og med en treårig kontrakt ville man sikre sig to års fred og ro, inden han stod foran kontraktudløb. Nu har man blot sikret sig ét år - altså denne sæson - før man allerede i næste sæson skal finde ud af, om han vil udnytte optionen og blive indtil sommeren 2025.

Kylian Mbappé, 23 år, har spillet for PSG siden 2017 og står noteret for hele 180 mål og 88 assister i 224 kampe.