Champions League Oliver Okstrøm

Benfica-træner: Her gav FCM os problemer

Foto: Getty Images

Der skulle arbejdes hårdt i begyndelsen af opgøret, forklarer Benfica-cheftræneren.

Af Oliver Okstrøm

Benfica vandt tirsdag aften med overbevisende 4-1 over FC Midtjylland i den første af to kampe i tredje runde af Champions League-kvalifikationen. Her var det en kamp, hvor portugiserne havde deres udfordringer i starten af opgøret.

Det fortæller Benfica-cheftræner Roger Schmidt ved pressemødet efter kampen.

- Vi skulle arbejde hårdt. Særligt i begyndelsen af kampen. Vi vidste på forhånd, at Midtjylland var et fysisk stærkt hold, og de forsvarede sig med mange spillere bag bolden, og de kigger altid efter kontraangreb, siger han og fortsætter:

- De spillede med mange lange bolde og gik efter andenbolden, som var hårdt arbejde for mit hold, men vi fik en god fornemmelse af modstanderen efter nogle minutter, lyder det fra Roger Schmidt.

Men efter 17 minutter gik den altså ikke længere for midtjyderne, hvor det første af Benficas mål blev scoret.

- Derefter synes jeg, at vi spillede god fodbold og fik scoret på det rette tidspunkt. Vi vinder med 4-1, og vi kunne nok godt have scoret flere på vores store muligheder, men jeg er glad for, det vi viste i vores første gældende kamp. Det er det samme, som vi har vist i opstartskampene, siger Schmidt.

Han understreger desuden, at der kun er halvleg i opgøret nu, og at han først slipper sin spændthed, når der fløjtes af i returkampen.

Hos FCM var der flere, som havde en hård aften. Se og læs mere om karaktererne her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.