• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Bo Henriksens plan: Sådan kan FCM slå Celtic

Foto: Getty Images

Den nye FC Midtjylland-cheftræner Bo Henriksen har stor tro på, at de kan slå Celtic ud i Champions League-kvalifikationen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland kan i den kommende sæson se frem et endnu et tæt kampprogram, hvis de vel at mærke formår at deltage i et europæisk gruppespil. Her går jagten allerede ind 20. juli i Champions League-kvalifikationen, hvor de skal møde Celtic på udebane og 28. juli på hjemmebane.

Derfor kommer den nye cheftræner i FCM, Bo Henriksen, hurtigt ud i en af de sæson-definerende opgaver, og selvom han godt kan se, at det er et stort hold i Europa, så er der stadig muligheder, fortæller han på klubbens hjemmeside.

- Det er et topklassehold i Europa. Det kan man se på både budget og koefficientpoint, men vi tror på muligheden. Vi tror på, at vi kan slå dem, og vi står egentligt fint til dem. Det bliver to fede kampe på liv og død, hvor vi virkeligt skal ud og slås for det, siger Bo Henriksen og fortsætter:

- Vi har selvfølgelig en mulighed for at slå dem, og det skal vi gøre alt for. De er kendt for altid at fighte og arbejde benhårdt, men vi har nogle af de samme egenskaber, og vi kan presse dem fysisk. Det bliver uden tvivl to vilde kampe med alt på spil. Det glæder vi os til, lyder det fra FCM-træneren.

Den tidligere AC Horsens-manager peger endvidere på, at det er afgørende for dem, at de kan komme ud i europæisk gruppespil igen i denne sæson.

- Det er en del af vores selvforståelse. Det er vores vision og ambition, at vi vil i Europa hvert år. Vi har bevist, at vi kan være med, hvor det er sjovt, og så skal vi ud og repræsentere Danmark, men vigtigst af alt os selv, fastslår Henriksen.

Lige forinden opgøret mod skotterne skal midtjyderne møde OB i Superligaens første runde.

Netop Celtic er pudsigt nok blevet sat i forbindelse med en FC Midtjylland-spiller. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020