• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Torsten Kjems Hansen

Champions League: Her er FC Midtjyllands få chancer mod Atalanta

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC Midtjyllands våben skal være helt skarpe, hvis det skal lykkedes at hente point i Champions League-premieren onsdag aften mod italienske Atalanta.

Af Torsten Kjems Hansen

FC Midtjylland har godt styr på Superliga-resultaterne, men nu starter den helt store test af det danske mesterhold. Champions League-gruppespillet har naturligvis høj prioritet hos midtjyderne, der glæder sig stort til at prøve kræfter med Atalanta, Liverpool og Ajax - både ude og hjemme.

Onsdag aften danner MCH Arena rammen om FC Midtjyllands debut i det fineste selskab, når Atalanta kommer til byen. Der italienske Serie A-hold spiller en medrivende omgang offensiv fodbold, hvor mange mål ofte er involveret i kampene.

Derfor kræver det et FC Midtjylland-hold, der er 100 procent vågne og klar, hvis håbet om point skal blive til virkelighed.

FC Midtjyllands kvaliteter kender vi fra Superligaen, hvor mesterskabssæsonen blandt andet blev sikret på en uhyre stærk defensiv og en kynisk offensiv. Samme opskrift

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen kommer med sine betragtninger om, hvad der skal til, hvis FC Midtjylland skal skabe succes mod det offensive italienske mandskab.

- Atalanta producerer meget, men sidder deres prespil der ikke 100 procent, tillader de også chancer den anden vej. Jeg regner ikke med mange store chancer til FC Midtjylland, men de få der kommer, skal altså tages, siger Troels Bager Thøgersen bland andet.

Chefredaktøren har fidus til flere FC Midtjylland-spillere, der kan gøre ondt på Atalanta-stilen - både i den midtjyske defensiv og offensiv.

Se hele videoen øverst - læs også optakten til kampen her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020