• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Torsten Kjems Hansen

CL-advarsel til FC Midtjylland: Uhyggelig offensiv venter

Foto: Getty Images

Der venter en voldsom svær opgave for FC Midtjylland onsdag aften, når de danske mestre møder Atalanta i Champions League-premieren.

Af Torsten Kjems Hansen

FC Midtjylland træder for første gang i klubhistorien ind i Champions League-gruppespillet onsdag aften, hvor det danske mesterhold får lov til at nyde turneringens velkendte hymne brage ud over MCH Arena.

FC Midtjylland er kommet i en voldsom gruppe med Liverpool, Ajax og Atalanta, og der venter voldsom modstand i samtlige seks kampe. 

Første modstander bliver Serie A-holdet Atalanta, der måske nok som udgangspunkt står i skyggen af både Liverpool og Ajax i forhold de europæiske historiske bedrifter. Men tag endelig ikke fejl.

Der venter FC Midtjylland en enorm mundfuld, for det bliver et italiensk mandskab, der kommer bragende med en uhyre målsøgende og offensiv spillestil, hvor den midtjyske defensiv skal være mere end vågne for at kunne følge med.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, tager temperaturen på Atalanta og siger blandt andet:

- Det er simpelthen et af Europas mest imponerende fodboldhold efter min mening. Et hold, der spiller noget af det bedste "overfalds-fodbold" på hele kontinentet. Det er et virkelig, virkelig godt fodboldhold, der kommer til Danmark, og det skal blive voldsomt interessant at se, hvordan FC Midtjylland klarer sig i CL-premieren.

Se hele Troels Bager Thøgersens analyse af Atalanta øverst i videoen og læs optakten til kampen her

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus