Video : Tipsbladet
Champions League

CL-brag: FC København slipper for verdensstjerne

Bayern München har store skadesproblemer, og midtstopperen Matthijs de Ligt misser med sikkerhed opgøret mod FC København om en lille måned.

Det bliver under alle omstændigheder svært for FC København, når holdet den 29. november møder Bayern München på udebane i Champions League-gruppespillet, men tyskernes defensiv kan være til at tale med.

Dayot Upamecano døjer med en skade, og det er tvivlsomt, om franskmanden når at blive klar til opgøret mod FC København om en lille måned.

Helt sikkert er det, at de danske mestre slipper for verdensstjernen Matthijs de Ligt.

Onsdag måtte den hollandske midtstopper udgå med en skade i Bayern Münchens pokalfiasko mod FC Saarbrücken, og det er en ledbåndsskade, der har ramt den 24-årige forsvarsspiller.

Bayern München melder ikke noget ud om prognosen, men ifølge Bild venter der Matthis de Ligt en pause på fire-seks uger, og dermed bliver han ikke klar til FC København.

Problemerne i det centrale forsvar betyder, at Bayern München angiveligt meget kraftigt overvejer at skrive kontrakt med veteranen Jerome Boateng. Det kan FCK dog være ligeglade med - han vil ikke være spilleberettiget i Champions League. 

Da Bayern München vandt 2-1 over FC København i Parken, stillede de tyske mestre også op uden en skadet Matthijs de Ligt.