• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

CL-sejr luner hos Bo H: Vi har brug for det her

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Bo Henriksen fortæller, at Celtic-sejren er afgørende for hans FCM-projekt.

Af Jacob Quvang

Der er ingen tvivl om, at Bo Henriksen onsdag aften nåede sit indtil videre største højdepunkt som FC Midtjylland-træner, da han efter 120 intense minutter til sidst kunne storme på banen og omfavne sine spillere. 

Her kunne han i løbet af maratonkampen først se sit hold komme bagud og derefter komme tilbage og vende kampen, således at FC Midtjylland fortsat er med i Champions League, og at de som minimum er sikret et gruppespil i Europa League. 

Efter kampen var FC Midtjylland-træneren naturligvis også lettet over, at det lykkedes at sende en stor europæisk klub ud af turneringen.

- Det er bare en fed oplevelse, der kan drive værket. Vi har alle sammen brug for det her, for at kunne tro på en projekt og nye folk, så skal vi have de her oplevelser, der er helt afgørende for, hvor vi kan rykke projekterne og truppen hen, fortæller han til TV3+ efter kampen.

Det var en vigtig sejr for Bo Henriksens nye FCM-projekt, og han roser særligt arbejdsindsatsen hos sine spillere. 

- Jeg har sagt, at når man gør noget, som vi gør i dag, man holder sammen som hold, fordi det er ikke prangende alt, hvad vi render rundt og laver, men der bliver arbejdet stenhårdt og sætte ting sammen i de sidste 30 minutter og i den forlængede, hvor vi var det bedste hold.

Bo Henriksen erstattede Brian Priske som træner i FC Midtjylland op til denne sæson. I næste runde møder de danske vicemestre PSV Eindhoven. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020