• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Claus Steinlein før CL: Har ikke været gode nok til at skaffe klubpoint

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når man først kommer ind i de europæiske turneringer, er det nemmere at komme med igen, lyder det fra FC Midtjylland-direktøren.

Af Victor Risager

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein erkender, at FC Midtjylland ikke har været gode nok i Europa i de seneste år og kalder det en selvforstærkende tendens. Det gør han over for Jyllands-Posten.

Onsdag aften skal FC Midtjylland igen i aktion i Europa, når de træder ind i anden runde af kvalifikationen til Champions League. Men selv om de vandt det danske mesterskab i sidste sæson, får midtjyderne ikke en nem vej til gruppespillet i turneringen.

Læs også:FCM arbejder på at forbedre offensiven: Stiller sig aldrig tilfreds

FC Midtjylland er useedet hele vejen igennem kvalifikationen på grund af de seneste års præstationer, og her har midtjyderne ikke været gode nok, mener Claus Steinlein.

- Vi har ikke været dygtige nok til at skaffe klubpoint, og så er det selvforstærkende. Det kan man se på Rosenborg og FCK’s eventyr i Europa. Kommer man først ind, har man større chance for at være med næste år, siger FC Midtjylland-direktøren til Jyllands-Posten.

Læs også:Ludogorets tog storsejr i generalprøve før mødet med FC Midtjylland

Samtidig siger Steinlein, at FC København har en lettere rejse - og at det er fortjent - da de har skrabet godt med point sammen i de seneste år.

FC Midtjylland skal onsdag aften på besøg hos bulgarske Ludogorets i anden kvalifikationsrunde af Champions League. Der spilles blot et opgør, hvorfor midtjyderne skal bruge en sejr, hvis de vil holde fast i håbet om en plads i Champions Leagues gruppespil i år.

Der er kampstart onsdag klokken 19.30. 

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Leder: Conference League er den nye Toto Cup - Superligaen skal undgå den

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus