Foto: Getty Images
Champions League

De engelske medier sabler Onana: Chokerende aften

André Onana havde en træls dag på kontoret for Manchester United mod Galatasaray.

Manchester United lignede et hold, der var på vej tilbage på sporet i Champions League, da Scott McTominay gjorde det til 3-1 på udebane mod Galatasaray. Men efter blandt andet et drop fra Onana kom den tyrkiske storklub tilbage i kampen og fik 3-3.

Allerede forinden havde United-målmanden lavet en kikser ved et frispark, og i den engelske presse er man ikke tilbageholdende med de hårde ord mod ham.

- Tøvede før der gik mål ind på ham fra hans tidligere Ajax-holdkammerat Hakim Ziyech, og derefter begik han en brøler ved det andet. Blev alt for let slået ved det tredje mål, skriver Manchester Evening News.

De gav ham desuden karakteren 2 ud af 10.

Daily Mail bemærkede endvidere, at det ikke er første gang, at Onana har haft det svært i Europa for klubben.

- Han satsede ved Ziyechs første frispark - og gik forkert. Derefter lavede han en fejl ved at tabe bolden ved Chelsea-spillerens (Ziyech er udlejet fra Chelsea red.) andet mål ved 3-2 - og han vil have flashbacks til sin mareridtskamp i München, skriver Daily Mail, som giver ham 4.

The Sun pegede på, at det var en kamp til glemmebogen for camerouneseren, og slår fast, at indkøbet af ham i sommer var forkert.

- Beslutningen om at erstatte David de Gea med den tidligere Inter-målmand fortsætter med at se fejlagtig ud, skriver avisen. 

Endelig var online-mediet 90min også ude efter Onana.

- Endnu en chokerende aften i Europa for Onana. Det var nogle sørgelige fejl, skriver de, men peger på, at udover fejlene, så var den 27-årige keeper upåklagelig.

Fælles for dem alle var også, at man gav danske Rasmus Højlund en middel karakter, hvor der bliver peget på, at han ikke fik meget hjælp fra sine holdkammerater i den time, han var på banen.

Kampens resultat er desuden godt for FCK. Læs mere om den her.