Champions League Oliver Okstrøm

Elkjær: Der er så meget hjerte på det Real-hold

Foto: Getty Images

Preben Elkjær hylder den evne, som Real Madrid viste mod Manchester City.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid vandt onsdag aften med 3-1 over Manchester City, som giver dem en samlet sejr på 6-5. Det var desuden en kamp, hvor den spanske hovedstadsklub lå til at ryge ud indtil de endelig fik scoret i sidste minut af den ordinære spilletid - og så igen 80 sekunder senere. Begge af Rodrygo.

Det endte derfor med forlænget spilletid, hvor Karim Benzema sørgede for at score på et straffespark. Det var noget, som landsholdslegenden Preben Elkjær var meget imponeret over. Det fortæller han i studiet på TV3+.

- Der er så meget hjerte på holdet her. For det er helt rigtigt, at det ikke er fodboldspillet, der er berusende, som jeg kan huske mange år tilbage på kæmpe store Real Madrid-hold, der spillede forrygende fodbold, fortæller Elkjær.

Det er tiden før Cristiano Ronaldo, som han her mener var anderledes. Særligt for fansene.

- Der havde tilskuerne været rigtig sure, hvis de havde spillet på den her måde. Men nu accepterer man resultatet mere end måske spillet. Og resultatet må man sige, at de får, siger han og fortsætter:

- Men jeg synes stadig, at der er meget kvalitet i det. Målene i dag er jo så fine mål. Og så er der den tro på, at den her turnering er vores, og det bringer dem rigtig langt, lyder det fra Preben Elkjær.

Der var i det hele taget meget, som Real Madrid-holdet skulle igennem. Læs meget mere om semifinalen her.