• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

Elkjær: Det var mænd mod drenge

Foto: Getty Images

Preben Elkjær forklarer, at Inter kommer til at have mere at byde med i en finale, end Milan ville have det.

Af Kenneth Jensen

Inter er klar til Champions League-finalen, efter klubben tirsdag aften vandt over AC Milan og dermed tog den samlede sejr.

Dermed er man klar til at møde enten Manchester City eller Real Madrid - Javier Zanetti, vicepræsident i Inter, har givet sit bud på, hvem han helst vil trække - og ifølge Preben Elkjær er det helt fortjent, at det er Inter, der er at finde i finalen.

Det siger han til Viaplay.

Inter havde en svær start på sæsonen, men står også i en Coppa Italia-finale, ligesom klubben er at finde i top fire og altså på vej mod en ny sæson i Champions League.

- Nu er den (sæsonen) god - forudsat at de kvalificerer sig til Champions League. Jeg synes, det er solidt. Når du ser på det fysiske overskud, Inter har i forhold til Milan, havde man følelsen af, at det var mænd mod drenge i store dele af de to kampe, så det er helt fortjent, at de går videre, og de har også mere at byde på i en finale, siger Preben Elkjær til Viaplay efter semifinalen.

Den anden semifinale står altså mellem Manchester City og Real Madrid og spilles onsdag aften i Manchester. Første opgør endte 1-1 i Madrid.

Du kan se indslaget med Preben Elkjær i videoen øverst til denne artikel.