• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Elkjær hylder Højlund: Rigtigt angriber-instinkt

Foto: Getty Images

Når det kommer fra Preben Elkjær, så er der nok noget om det.

Af Oliver Okstrøm

Rasmus Højlund stjal tirsdag al den positive opmærksomhed i Manchester United, da han scorede to kasser i deres kamp mod Galatasaray i Champions League. Det blev godt nok til et nederlag på 2-3 til tyrkerne, men den danske landsholdslegende Preben Elkjær har godt med ros til danskeren.

Det fortæller 80'er-helten om i studiet på TV3+ onsdag aften.

- Nu er det én kamp, hvor han brillierer, og det gjorde han virkelig i går. Scorer to fantastisk flotte mål. Det tror jeg virkelig, at de ånder lettet op over ovre i Manchester, at det dyre indkøb på den her meget vitale plads som forreste angriber, at det ser ud som om, at det kommer til at lykkes - og det tror jeg også, at det gør, fortæller Elkjær.

Derudover peger han på, at Højlund er et fantastisk talent, og at United-angriberen gør det helt rigtige ved særligt sit andet mål i kampen.

- Han gør det, som jeg jo altid har synes, at rigtige angribere skal. De skal være hurtige nok, når de får bolden og der er én modstander. Ham skal de udenom og forbi. Altså, angrib målet. Ikke altid tænke på, at man skal vente på, at der kommer nogle flere med frem. Det der er et angriber-instinkt. Et rigtig angriber-instinkt, siger han og fortsætter:

- Og så har han ovenikøbet overskud til at lave en flot scoring og lobbe den over målmanden. Det var virkelig flot, og derfor tror jeg også, at de i Manchester ånder lettet op. Fordi her har de noget, som de kan hænge lidt forhåbninger op på, lyder det fra Preben Elkjær.

Højlunds to mål kan ses i videoen øverst i artiklen.

I Manchester er den 21-årige bomber også blevet rost af en af Uniteds legender. Læs mere om det her.