• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Vild med Højlund: Wow, her er noget van Nistelrooy

Foto: Getty Images

På en særdeles skuffende Manchester United-aften var Rasmus Højlund det store lyspunkt, og Paul Scholes kan lide, hvad han ser fra danskeren.

Af Jacob Quvang

Det kører slet ikke for Manchester United på banen, men for klubbens nye dansker er billedet lidt anderledes.

For hvor mange andre Manchester United-spillere underpræsterer, så har Rasmus Højlund fået en glimrende start på sit megaskifte til storklubben, og selv om man i går tabte med 2-3 til Galatasaray på Old Trafford, så var Rasmus Højlund storspillende.

To flotte scoringer blev det til for danskeren, som dagen derpå rager masser af ros til sig - vel nok som den eneste i den røde trøje. 

Ros fik han også af Manchester United-legenden Paul Scholes, som er imponeret over, hvad han ser fra den blonde dansker, der får ham til at tænke tilbage på en sand bomber i Manchester United-trøjen.

- I dag så jeg noget i holdet, som jeg synes, er spændende. Særligt Højlund med de to mål, siger Scholes på TV efter kampen og fortsætter:

- Det var to fremragende mål. Jeg var vild med det andet mål. Forsvarsspilleren havde ingen chance - han så kun hans hæle og hans afslutning, som var meget behersket. Han fik også annulleret et mål.

- Jeg tænkte bare "wow, der er noget van Nistelrooy her!" Lyder det fra Scholes. 

Ruud Van Nistelrooy høvlede bolde i kassen for Manchester United fra 2001 til 2006, hvor han scorede hele 150 mål i 219 kampe. Her blev han både Premier League-topscorer og vandt mesterskaber, og han var særlig kendt for at være dødsens farlig i målfeltet. 

Altså er det ikke bare en hr hvem-som-helst, som Paul Scholes, der spillede sammen med hollænderen, sammenligner Rasmus Højlund med.

Rasmus Højlund har nettet tre gange i Champions League for Manchester United, men i fire kampe i Premier League er det endnu ikke lykkedes ham at komme på måltavlen.