• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Elkjær om Real Madrid: Det gør de i de store kampe

Foto: Getty Images

Forud for Real Madrids kamp mod Liverpool er Preben Elkjær ikke i tvivl om, at spanierne besidder en særlig evne i de store kampe.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid har igennem sæsonen været udsat for kritik for deres efterhånden aldrende hold, som måske kunne trænge til lidt udskiftning. Alligevel ser det nu meget lyst ud i den hjemlige liga, og i Champions League er de foran med 3-1 over Liverpool efter hjemmekampen i kvartfinalen.

For landsholdslegenden Preben Elkjær er der ingen tvivl om, hvordan det kan være, at Real Madrid har kunne vise den styrke. Senest også med en sejr over Barcelona i La Liga, hvor de igen viste, at de kan noget særligt i de store kampe.

I Champions League-nedtaktsprogrammet Goal Show på TV3+ giver Elkjær sit syn på, hvad der ligger bag.

- Det er Real Madrid. De har jo spillere, der et sindssygt højt niveau, og i de her kampe, når man er så rutineret og klassen - hvilket de jo har - så ved man bare, hvordan man spiller de her kampe, siger han og fortsætter: 

- Man behøver ikke have bolden hele tiden. Man kan vente til de rigtige tidspunkter. Man kan lægge folk ned, når det er det, der skal gøres. Altså, de kan alt det der, lyder det fra den tidligere landsholdsbomber.

Elkjær har dog et særligt punkt, som er meget afgørende.

- Det, som overstråler alt det andet, er, at de har bare nogle spillere med en helt speciel klasse, fastslår han.

Mens Real Madrids sæson i den fineste europæiske turnering ser gode ud, så var det exit for Bayern München. Det havde makkeren Michael Laudrup en klar holdning til. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus