• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Familieproblemer holder stjerne ude af CL-brag

Foto: Getty Images

Den argentinske stjerneangriber kommer ikke i aktion for Paris Saint-Germain i tirsdagens Champions League-kamp mod RB Leipzig.

Af Jacob Quvang

Det er ikke sjovt at være Mauro Icardi i øjeblikket. 

Argentineren står i midten af en stor skandalesag vedrørerende ham og hans kone Wanda Nara, hvor Nara angiveligt har taget Icardi i utroskab. Det førte blandt andet til, at Icardi søndag fik fri fra træning for at flyve til Milano og rede trådene ud med sin udkårne. Dette har han dog tilsyneladende ikke haft held med. 

Icardis private problemer får også konsekvenser for angriberens klub, Paris Saint-Germain, som tirsdag aften møder RB Leipzig i Champions League-gruppespillet.

Her kommer Mauro Icardi ikke til at figuere, da han har fået fri af familiære årsager.

Det skriver det franske medie L'Équipe

Han er i øjeblikket i den franske hovedstad, men hovedet er angiveligt ikke gearet på til at præstere på topniveau. Det er en situation, som PSG har accepteret, hvorfor klubben altså har givet ham lov til at sidde over. 

Klubbens manager Mauricio Pochettino kommenterede mandag Icardis kaotiske situation, forud for tirsdagens Champions League-opgør mod RB Leipzig.

- Hvad angår Mauro Icardi og hans personlige problemer, så kunne han ikke deltage i træningen i dag (mandag, red.), men han er tilbage i morgen (tirsdag, red.). Vi må se i aften (mandag aften, red.), hvad situationen er, og om han kan spille eller ej, udtalte manageren mandag. 

PSG har hentet fire point efter de første to kampe i gruppespillet. Mauro Icardi spillede fredag hele kampen for klubben, da de vandt 4-1 over Angers.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020