• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov & Victor Risager

FCK’ere langer ud efter Man Utd-stjerne

Foto: Getty Images

Flere FC København-spillere er ikke imponeret over Manchester United-spillerens opførsel.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Parken. 

Roony Bardghji var nok den mest populære mand i København onsdag aften, efter at han sikrede FC København en sejr og tre point mod Manchester United med en sen scoring.

I den helt anden ende på popularitetskalaen finder vi nok Alejandro Garnacho fra Manchester United.

I løbet af kampen fik den argentinske kantspiller blandt andet et par alvorsord fra FC Københavns midtbanegeneral Lukas Lerager, der ikke var helt tilfreds med Garnachos opførsel. En samtale, Lerager fortæller lidt om over for den skrevne presse efter kampen.

- Nogle gange når folk er i så store klubber, skal de lige lidt ned med nakken og vide, at de også er mennesker. Så er der bare en situation, hvor jeg tager bolden fra ham inde i feltet, og han kaster sig, så jeg fortæller nogle ting til ham, som ikke er så pæne, men som er respektfulde. Det klæder bare ikke sådan en mand, synes jeg, og så skal de have det at vide, siger FC København-krigeren.

Der var også noget med straffesparket…

- Det lagde jeg ikke mærke til. Han ville vel over at ødelægge pletten igen, siger Lukas Lerager med et grin.

I kampen på Old Trafford, hvor FC København brændte straffespark dybt inde i overtiden, gjorde Garnacho nemlig netop dét: Han trampede og forsøgte at ødelægge straffesparkspletten.

Så da FC København fik straffespark i onsdagens kamp, var det med at holde øje med argentineren. FCK var dog forberedt og havde tildelt straffesparkspletten en bodyguard i Kevin Diks. Alligevel var Garnacho dog i området og og lurede måske på at gentage sit trick.

Noget, der ikke imponerer Denis Vavro.

- I den første kamp prøvede han at gøre noget. I dag så jeg, at Kevin Diks var ved straffepletten og blokerede. Hvis han ville gøre det igen her, er han en klovn i mine øjne, siger FC København-stopperen til den skrevne presse efter kampen. 

Hvad tænker du om mentaliteten…

- Mentaliteten? Den er måske som et barns. Hvis det er en hjemmekamp i 97. minut, kan jeg forstå det måske, men det her var første halvleg. Måske havde jeg prøvet det i det 97. minut. Jeg forstår det ikke, hvis han ville prøve det igen.

Overvejede du at gøre det ved Manchester Uniteds straffespark i anden halvleg?

- Nej. Jeg er ikke som Garnacho. Et straffespark er et straffespark. Jeg stoler på, at min keeper redder.

Diogo Goncalves scorede sikkert på FC Københavns straffespark i første halvleg, mens Manchester Uniteds også blev sikkert eksekveret af Bruno Fernandes. Kampen endte som bekendt 4-3 til "løverne".