Champions League Oliver Okstrøm

FCM-kamp reddet: Her bliver den vist

Foto: Getty Images

FC Midtjylland har sammen med deres hovedsponsor Arbejdernes Landsbank købt rettighederne til at sende kampen.

Af Oliver Okstrøm

Det har set sort ud for FC Midtjylland-fans og dem, som ellers er interesseret i, hvordan det går klubben i deres Champions League-kvalifikationskamp mod Benfica tirsdag aften.

Men det er der nu fundet en løsning på. Det oplyser klubben på dens twitter-konto.

- I samarbejde med Arbejdernes Landsbank har vi sikret rettighederne til aftenens #UCL-kamp mod Benfica, skriver klubben og peger på, at det i stedet kommer til at være på TV Midtvests hjemmeside.

Ligeledes vil den kun kunne ses dér fra Danmark.

I første omgang var det ellers Viaplay Group, der havde rettighederne til at sende kampen, men de ville ikke betale den pris, som den kostede, og derfor var den altså ikke til at se fra dansk grund.

Men det er der altså fundet en løsning på nu fra klubbens og hovedsponsorens side, og det glæder selvsagt FCM's kommercielle direktør Jacob Jørgensen.

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes os at sikre kampen, så vores fans kan se kampen. Det er en gave til vores mange fans, og vi er meget glade for, at Arbejdernes Landsbank og TV Midtvest vil være med til at realisere dette, siger han på klubbens hjemmeside.

Kampen mod Benfica kommer desuden til at blive en svær opgave for midtjyderne. Den vikariende cheftræner har dog planer om at være verdensmester i forberedelse i forbindelse med kampen. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.