• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League tipsbladet.dk

FCM-skuffelse: De er overlegne og klart bedre

Foto: Getty Images

FC Midtjylland tabte onsdag aften med 3-1 til Ajax i Amsterdam, og det var en helt fair afspejling af kampen, hvor FCM-mandskabet aldrig var tæt på noget som helst, mener målmand Jesper Hansen.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland løb onsdag aften ind i kraftig hollandsk modvind i Amsterdam. Efter 90 minutter var status, at Ajax havde blæst midtjyderne ud på parkeringspladsen, og de danske gæster var heldige med at slippe nådigt fra kampen med 3-1.

Efter duellen i Champions League-gruppespillet var der da også en klar følelse af at være blevet overmatchet i FC Midtjylland-truppen. Blandt andet hos keeper Jesper Hansen, der var meget ærlig på pressekonferencen efter kampen:

Læs også:Brian Priske om nyt nederlag: Vi var bare overmatchet

- Jeg oplever en kamp, hvor de (Ajax, red.) er overlegne i størstedelen af kampen. Der er ikke så meget at sige til, at de vinder i dag. Det er få perioder, hvor vi lykkes med at få sat os på det og få presset dem. Den sidste tredjedel af første halvleg var bedre efter de to første tredjedele, hvor det godt kunne have set slemt ud. Vi laver nogle fejl, som de er tæt på at straffe, siger Jesper Hansen på pressekonferencen.

FC Midtjylland har endnu ikke sat point på kontoen i de fire første kampe i CL-gruppespillet, og endnu et nederlag gør ondt, mener Jesper Hansen:

Læs også:Skuffet FCM-kaptajn: Ajax var rigtig meget bedre end os

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke præsterer bedre i dag til at få point. Det var det, vi havde håbet på, men de spiller en klart bedre kamp end i Herning, og vi må være ærlige og sige, at det gjorde vi ikke, erkender han.

FC Midtjylland møder tirsdag Atalanta på udebane i Bergamo.

Læs også:FC Midtjylland taber på ny: Mister muligheden for CL-avancement

Læs også:Karakterer: Tamme midtjyder fik bank i Amsterdam

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Serie A-klub jagter FC Midtjylland-back

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus