Champions League Lars Gram-Hanssen

FCM's to muligheder i CL: Der er kæmpestor forskel

Foto: Getty Images

Der er kæmpestor forskel på de to hold, FC Midtjylland kan trække, når der onsdag er lodtrækning til anden runde af Champions League-kvalifikationen.

Af Lars Gram-Hanssen

Onsdag klokken 12.00 trækkes der lod til anden runde i Champions League-kvalifikationen, og her er FC Midtjylland at finde i bowlen i den såkaldte league path. 

Og her er der ikke så mange forskellige scenarier i spil for Bo Henriksen og kompagni. Således ligger det fast, at FC Midtjylland trækker enten cypriotiske AEK Larnaca eller tyrkiske Fenerbahce. 

Og der er ingen tvivl om, hvem FC Midtjylland vil have de bedste chancer imod. Sådan lyder det fra Troels Bager Thøgersen, chefredaktør på Tipsbladet Print. De danske vicemestre skal således håbe på at trække AEK Larnaca. 

- Det er et okay hold, men det er ikke et hold, der skræmmer Midtjylland. Det er et hold, man næsten bør kunne slå. Den anden modstander, Fenerbahce, er bare af en helt anden kaliber. Det er den tidligere brasilianske landsholdsanfører ved VM-slutrunden, Luiz Gustavo, som Fenerbahce blandt andet har. 

- Og selvom det her ikke er noget suverænt Fenerbahce-hold, som bestemt ikke er i nærheden af deres bedste niveau, så er der bare kæmpestor forskel på at trække Fenerbahce eller AEK Larnaca. 

Fenerbahce sluttede i sidste sæson på andenpladsen i den tyrkiske liga, hvor Andreas Cornelius og Trabzonspor løb med guldet. Hvis FC Midtjylland går videre til tredje kvalifikationsrunde, så venter der potentielt meget svære modstandere, hvilket du kan læse meget mere om HER.

Hør hele analysen i afspilleren øverst i denne artikel. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.