• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Forundret Laudrup: Noget er galt

Foto: Getty Images

Michael Laudrup var forundret over flere af de kontroversielle VAR-kendelser fra onsdagens Champions League-brag mellem FC København og Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United har haft en svær sæson indtil videre, og onsdag løb Rasmus Højlund og kompagni ind i en ny nedtur i Parken, hvor FC København på højdramatisk vis vandt 4-3. 

På pressemødet efter slutfløjtet rasede Erik ten Hag over det røde kort til Marcus Rashford, for ifølge hollænderen kom situationen til at se meget værre ud i langsom gengivelse. Ten Hag rasede også FC Københavns scoringer i første halvleg. 

- Ingen af målene skulle have været godkendt. Det første er offside, og det andet (straffesparket, red.) er en meget tynd og pinlig beslutning, lød det, ifølge Manchester Uniteds hjemmeside, fra Erik ten Hag. 

I Viaplay-studiet kunne Michael Laudrup godt forstå, at Erik ten Hag var utilfreds. 

- Udvisningen vendte selvfølgelig kampen, men der er ingen, der siger, at FCK skulle score to mål så hurtigt efter det røde kort. Og så må jeg give ham ret i det, han siger med straffesparket. Både det røde kort og de to straffespark.

- Med de to straffespark... hvor pokker skal de gøre af armene? Det røde kort har vi også været inde på. Der var ingen her på stadion, der kunne se det, eller appellerede eller ville have noget. Altså, hverken spillere, tilskuere, os eller nogen som helst. Men der sidder åbenbart en et sted i en vogn, der syntes, at nu skulle dommeren lige kigge efter, lød det fra Michael Laudrup. 

Den danske legende blev herefter spurgt, om der snart bør gøres noget ved VAR-konceptet, der har været bredt udskældt i den seneste tid. 

- Vi er jo tilbage i den der diskussion med spillets ånd. Jeg synes bare, at der når ligesom er ingen, der brokker sig over noget som helst, og der så lige pludselig er et VAR-tjek på et rødt kort, mens alle står og siger 'hvad var det for et?', så synes jeg, at der et eller andet sted er noget galt, lød svaret fra Michael Laudrup. 

En anden dansk landsholdslegende, Peter Schmeichel, var efter onsdagens drama i Parken også frustreret over VAR-kendelserne i opgøret. Det kan du læse om HER

Se hele klippet med Michael Laudrup i afspilleren over artiklen.