Video : Tipsbladet
Champions League

Fremragende CL-nyhed for FC København

Dinamo Zagreb smed lørdag en 2-0-føring mod AEK Athen, og det var et resultat, der kan få stor betydning for FC København.

Jacob Neestrup har haft meget at glæde sig over i sæsonstarten, og lørdag aften kom der så endnu en god nyhed til FC København-træneren. 

I Champions League-kvalifikationskampen mellem AEK Athen og Dinamo Zagreb lykkedes det nemlig grækerne at score to gange i tillægstiden, hvilket betød, at kampen endte 2-2. 

AEK Athen er dermed videre med samlet med 4-3. 

Lørdagens resultat er ganske vigtigt for FC København, idet Dinamo Zagreb var det eneste hold, der kunne overhale "løverne" på UEFA's koefficientliste, i forhold til seedningslagene i Champions League-gruppespillet. 

Det havde kroaterne altså ikke held med, og dermed vil FC København være at finde i tredje seedningslag, såfremt de danske mestre altså formår at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League. Det bør give de danske mestre gode muligheder for at opnå en tredjeplads, der giver avancement til Europa League i foråret. 

Jacob Neestrups tropper skal først forbi polske Rakow Czestochowa i playoff-runden. Det første opgør spilles i Polen på tirsdag, mens returkampen spilles i Parken onsdag den 30. august. 

Tredje seedningslag byder på store klubber som AC Milan og Lazio, som FC København altså undgår, hvis de når til gruppespillet.