Video : Tipsbladet
Champions League

Frustreret Falk: Det var helt håbløst

FC København fik en sløj indledning på onsdagens Champions League-kvalifikationskamp, og Rasmus Falk var alt andet end tilfreds med indsatsen.

FC Københavns offensiv sprudlede onsdag aften, da de danske mestre mødte islandske Breidablik i anden runde af Champions League-kvalifikationen. 

Til gengæld sejlede den københavnske defensiv, og efter 28 minutter blev William Clem så pillet ud af Jacob Neestrup. I pausen blev Rasmus Falk spurgt, om Clem blev 'symbolet' på FC Københavns forandring, hvor man vendte 0-1 til 4-1 på under 10 minutter. 

Den udlægning var Rasmus Falk helt uenig i, omend FCK-stjernen var slemt skuffet over indsatsen.

- Det har ikke noget med William Clem at gøre. Hele holdet var elendige. Den første halve time var elendig. Det var helt håbløst, det vi rendte og lavede. Det havde ikke kun noget med Clem at gøre, så den må I ikke give ham. Men det er rigtigt, at det så godt ud igen i det sidste kvarter. Men der er stadig for lang afstand mellem kæderne, sagde Rasmus Falk til Viaplay. 

Efter 6-3-sejren blev Rasmus Falk interviewet igen, og her blev midtbaneprofilen spurgt, om han følte, at FC København havde været i kontrol hele vejen igennem. 

- Nej, det gør jeg ikke. Det gør jeg ikke. Starten på kampen er håbløs, og i anden halvleg er der også for mange perioder, hvor organisationen ikke er god nok. Det er en mærkelig fodboldkamp, må man sige, lød det fra Falk.

- Det er rigtig mange ting, vi kan kigge på og sige, at det er for langt fra minimumsgrænsen. Så det er nok det, der er mest fokus på efter sådan en kamp her, på trods af, at vi scorer seks mål. 

FC København tager lørdag klokken 16 imod Randers FC i Superligaen, hvorefter de tjekkiske mestre fra Sparta Prag kommer på besøg i Parken på tirsdag klokken 20.