• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Godt FCK-nyt: Nøglespiller skadet før CL-brag

Foto: Getty Images

En af de vigtigste spillere hos Trabzonspor er blevet skadet kort før den første af de to skæbnekampe mod FC København.

Af Anders Dehn

Der venter FC København en svær opgave i Champions League-playoff, hvor Trabzonspor er modstanderen. Den tyrkiske mester har dog indkasseret noget af en bet forud for det første opgør om få dage.

Nøglespilleren Edin Višća er således blevet skadet - han har brækket en knogle i sin venstre arm - og dermed kommer han ikke i kamp mod FCK. Formentlig hverken i første eller andet opgør.

Višća er en vigtig mand for Trabzonspor og har allerede lagt op til tre scoringer i tre kampe i denne sæson. Dermed ligner han en spiller, der har tænkt sig at fortsætte takterne fra mesterskabssæsonen, hvor han scorede 10 og lagde op til 14 mål i ligaen og pokalturneringen.

- Om du falder eller rejser dig, er dette hold og dets fantastiske fans altid ved din side! Vi har fuld tro på, at du er tilbage hos os så hurtigt som muligt, Edin Višća. God bedring, skriver Trabzonspor på Twitter.

32-årige Edin har tidligere mødt FC København i europæiske fodbold. Det var med Istanbul Basaksehir i ottendedelsfinalen i Europa League i foråret 2020. Han scorede det enlige mål i kampen i Tyrkiet, mens FCK vandt 3-0 hjemme og gik videre.

Trabzonspor har dog en dansk træner til at hjælpe sig forud for opgørene mod FCK. Læs den historie her.