• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Klublegende revser United: Voldsomt bekymrende

Foto: Getty Images

Manchester United besejrede Atalanta med stort besvær, og ifølge klublegenden Paul Scholes bør fansene ikke lade sig rive med af kampen, der var voldsomt bekymrende.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United leverede onsdag et vigtigt comeback i Champions League-gruppespillet, da den engelske storklub vendte 0-2 til 3-2 imod Joakim Mæhle og Atalanta. 

Klublegenden Paul Scholes lod sig dog ikke rive med efter slutfløjtet.

- Jeg har forståelse for Uniteds begejstring, men den første halvleg betød, at jeg ikke kunne nyde anden halvleg. Det havde været slut for dem, hvis de havde mødt et bedre hold, lød det således fra Scholes i BT Sport-studiet.

- Atalanta manglede fem spillere. Jeg forstår begejstringen, men den præstation var ikke noget, jeg nød at overvære. Det var bekymrende, og i mine øjne var der mangel på sammenhold. Kan de spille på den måde, når de møder bedre hold? Nej.

- Det var en stor aften, men den første halvleg var voldsomt bekymrende. For de neutrale var det en glimrende kamp med masser af spænding og drama. Men jeg forholder mig realistisk i forhold til det, der er i vente. Jeg forventer mere af dem. De kan ikke blive ved med at give den slags chancer væk.

- De mødte et hold, der var hæderligt, men ikke verdensklasse. Man bør ikke lade sig rive alt for meget med. 

Bekymret for kommende kampe
Paul Scholes er således bekymret for Manchester Uniteds kampprogram i den nærmeste fremtid.

- Man fejrer enhver sejr, men den første halvleg bekymrede mig virkelig. Folk siger, at jeg er en lyseslukker, men da jeg sad og så den her kamp, tænkte jeg på kampen mod Liverpool i weekenden, samt kampen mod Manchester City [den 6. november, red.]. Hvis du spiller med to centrale midtbanespillere mod dem, så kommer du bagud med 3-0 eller 4-0, og det kommer du ikke tilbage fra, lød det således fra Scholes. 

Opgøret mellem Manchester United og Liverpool spilles på søndag klokken 17.30 på Old Trafford. Ole Gunnar Solskjærs tropper har blot hentet ét point i de seneste tre ligakampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020