• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Hjulmand: Det lider Højlund under i United

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand har dog tro på, at Højlund bliver en succes i Manchester United.

Af Oliver Okstrøm

Rasmus Højlund lavede et stort skifte til Manchester United i sommerens transfervindue. Her er han dog kommet til en klub, hvor han har haft svært ved at få scoret mål, men holdet gør det heller ikke nemt for ham.

Det fortæller Danmarks landstræner Kasper Hjulmand om i et interview med Viaplay.

- Der er altid en indsats bag alle de minutter, han spiller. Jeg synes, at han lider under som rendyrket angriber, at der kommer meget få bolde til ham inde i feltet, som han skal afslutte på.

- Jeg synes, at lige præcis den del af spillet, har han udviklet ekstremt meget det sidste års tid. Den måde, han bevæger sig på i feltet og den måde, han afslutter på inde i feltet. Men jeg synes, at det er få gange, at han er blevet sat op, så han skal kæmpe meget for boldene.

I den forbindelse peger den danske landstræner på, at Højlund kommer til at skulle kæmpe meget for at holde fast i boldene. Dog bemærkes det, at han gør meget i holdets indsats. Også sit presspil.

Det er nu Hjulmands håb, at Højlund kommer til at operere mere som angriber, så kan ikke skal være med over det hele, men mere skal være en afslutter. Og så er han sikker på, at Rasmus Højlund bliver en succes i Manchester United. Men det kommer ikke af sig selv. 

- Det er meget afgørende, at holdet bliver godt. Der er jo ingen enkeltspillere, der kan løfte noget hold. Det er altid holdet, der skal fungere før den enkelte spiller ser godt ud. Det er det, der er mange, der misforstår en gang i mellem. 'Vi scorer ikke nok mål, vi skal have en ny angriber'. Nej, det er mere at få holdet til at fungere. Det er opgaven for United nu, siger Hjulmand.

Senest har Hjulmand også været ude og slå fast, at han aldrig har sagt, at landsholdet skal spille smukt. Læs mere om det her.