Video : Tipsbladet
Champions League

Isaksen før Bayern-opgør: Tror helt klart på sejr

Lazios danske offensivspiller Gustav Isaksen står overfor karrierens største kamp onsdag aften.

Lazio har i denne sæson haft det svært i Serie A, hvor man har haft svært ved at følge op på sidste sæsons andenplads. I øjeblikket er Rom-holdet på nede på ottendepladsen, men i Europa har de klaret sig anderledes godt.

De gik videre til ottendedelsfinalerne, hvor de skal møde Bayern München fra FC Københavns gruppe. Ifølge Lazio-danskeren Gustav Isaksen er det en stor mundfuld, men den kan de godt klare. Særligt på hjemmebanen, hvor de lægger ud, fortæller han til TV Midtvest.

- Bayern er altid blandt favoritterne til at vinde Champions League. Men vi er Lazio, og hjemme på Stadio Olimpico er vi svære at slå, siger han og fortsætter:

- Så jeg tror helt klart på, at vi kan vinde over Bayern München. Jeg tror altid på, at vi kan vinde, uanset hvem vores modstander er, lyder det fra Gustav Isaksen.

Når han ser tilbage på karrieren, så er der desuden ikke noget, der kan komme op på siden af den opgave, som han nu skal ud på. Han nævner dog, at han har været i Champions League med FC Midtjylland, men nu handler det om at komme i kvartfinalen, og så er det endda mod selveste Bayern.

Isaksen skiftede i begyndelsen af sæsonen til den italienske hovedstadsklub efter en sæson med FCM, hvor han både blev topscorer i Superligaen, men også havde en kamp i Herning, hvor de slog netop Lazio med 5-1, hvor han storspillede.

I denne sæson har han relativt hurtigt vænnet sig til spillet i Italien, og han har alleredet spillet 24 kampe for klubben, hvor det er blevet til tre assister og en enkelt scoring. 

Kampen mellem Lazio og Bayern spilles onsdag klokken 21. Læs mere om den her.