Champions League Torsten Kjems Hansen

Jamie Carragher fortsætter på TV3 Sport

Jamie Carragher fortsætter på TV3 Sport
Foto: Getty Images

På trods af den noget uheldige spytte-sag får Jamie Carragher lov til at fortsætte i jobbet som fodbold-ekspert hos TV3 Sport.

Af Torsten Kjems Hansen

Den tidligere Liverpool-anfører, Jamie Carragher, har været i strid modvind siden har i weekenden spyttede efter en bil med en far og denne datter - som følge af drillerier oven på Liverpools nederlag til Manchester United.

En video af optrinnet dokumenterede Carraghers spytteri, hvilket indtil videre har kostet ham jobbet for resten af sæson som fodbold-ekspert hos giganten Sky Sports i England.

Læs også: Sky bekræfter: Carragher suspenderet resten af denne sæson

Jamie Carragher har i denne Champions League-sæson også haft job hos TV3 Sport som ekspert. Her valgte Tv-stationen i første omgang at pille ham af dækningen af tirsdagens opgør mellem Manchester United og Sevilla, men TV3 Sport vælger i modsætning til Sky Sports at forsætte samarbejdet med Carragher sæsonen ud.

-Jeg har netop talt med Jamie Carragher, som også over for mig har beklaget sin opførsel i weekenden. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at han inderligt fortryder episoden og at han er rystet over sin egen opførsel.

-Jamie har undskyldt over for den pårørende familie, som han også er i dialog med, da de nu også står i en ærgerlig situation, hvor de bliver blandt andet bliver chikaneret på de sociale medier. Det er en rigtigt træls historie, men når det er sagt, så mener jeg ikke, at en enkelt fejltagelse skal have så alvorlige konsekvenser, at vi ikke længere kan have Jamie Carragher med på holdet. Derfor er han tilbage på fodboldbanen for TV3, når der spilles kvartfinaler i starten af april. Hvilke kampe, han vil være til stede ved, beslutter vi fredag, når vi kender lodtrækningen, siger Peter Nørrelund, der er CEO i MTG Sport.

Han forklarer yderligere, hvorfor MTG/ TV3 Sport vælger den modsatte beslutning i forhold til Sky Sports.
 
-Hvad Sky Sports gør, er jo deres helt egen sag, og jeg kan forestille mig, de sidder med nogle meget tunge overvejelser i forhold til hele denne her sag. Men der er bare en gradforskel, når det kommer til at arbejde for en skandinavisk broadcaster og så for en engelsk. Og når det så ovenikøbet er Englands to største klubber, der er involveret, så er det klart, der er store følelser på spil.

-Jeg må bare sige, at Jamie Carragher i min optik har håndteret en meget svær situation på den rette vis. Han er ikke kommet med en masse søforklaringer, men har lagt sig fladt ned og har undskyldt overfor alle involverede. Det er menneskeligt at fejle, og jeg mener altså ikke, det skal have den konsekvens, vi ikke længere kan samarbejde med ham, siger Peter Nørrelund. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.