• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Juve-boss vil evaluere alt: Vi har mål, der skal respekteres

Foto: Getty Images

Der kan være ændringer på vej i Juventus, erkender klubboss Andrea Agnelli.

Af Victor Risager

Til trods for en 2-1-sejr over Lyon på hjemmebane fredag aften er Juventus færdige i dette års Champions League efter et samlet 2-2-resultat. Lyon vandt nemlig på reglen om udebanemål.

Dermed kan Juventus gå på sommerferie ovenpå en sæson, der gav dem deres niende italienske mesterskab i træk, men også bød på en skuffende præstation i Champions League. Og især sidstnævnte skuffer klubboss Andrea Agnelli.

- Denne sæson har været bittersød. Det har været en meget svær sæson. Vi opnåede et fantastisk resultat og vandt vores niende Serie A i træk og skrev et fantastisk kapitel i historiebøgerne,

Læs også:Lyon slår Juve ud: FC Midtjylland misser Champions League-seedning

- I Champions League er det naturligvis skuffende for os, for spillerne og fansene. Som jeg har sagt flere gange i de seneste år, er Champions League en drøm, og nu skal det være et mål, siger Andrea Agnelli til italienske Sky Sports.

Der har flere gange i sæsonen været sået tvivl om Maurizio Sarris position som cheftræner, og fredagens skuffelse vil utvivlsomt få sådanne rygter til at blusse op igen. Klubpræsidenten afviser heller ikke, at der kan komme ændringer i Juventus.

- At ryge ud på denne måde er en enorm skuffelse. Vi tager de næste par dage til at overveje, evaluere og beslutte, hvordan vi skal gå fremad mod næste sæson.

Læs også:City gjorde arbejdet færdigt: Real Madrid sendes ud i mørket

- Juventus har visse mål, der skal respekteres - både nationalt og internationalt. Vi har den bedste spiller i Champions Leagues historie, hvilket han beviste igen i aften, og vi skal starte igen med fornyet begejstring, siger Andrea Agnelli.

Maurizio Sarri blev hyret af Juventus sidste sommer. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus