Champions League Mads Bye Marboe

Kenneth Perez kritiserer: Han ødelægger det altid

Foto: Getty Images

Kenneth Perez langer ud efter profil.

Af Mads Bye Marboe

PSV Eindhoven slap fra Monaco med 1-1 i bagagen, men tirsdagens opgør i Champions League-kvalifikationen kunne snildt være faldet ud til fordel for franskmændene, der dominerede store dele af opgøret.

Særligt i første halvleg havde PSV svært ved at holde på bolden, hvilket offensivspilleren Guus Til var ansvarlig for. Det mener Kenneth Perez.

- Man hører ham (PSV-træner Ruud van Nistelrooy) sige, at de ikke kunne få en pause med bolden. Men det er ikke overraskende, når man ser, hvad han har at arbejde med. Problemet var selvfølgelig Til.

- Han var den frie mand, og han ødelægger det altid. Det er bare den måde, han spiller fodbold, så man kommer til at opleve det ofte. Det vil altid forblive et problem. Det er konsekvensen ved at bruge ham, selvom du til gengæld får andre ting med ham. Men hvis du virkelig vil spille fodbold, skal du måske kigge efter en anden type, siger han til ESPN.

I anden halvleg blev Joey Veerman i stedet rykket op som PSV Eindhovens 10'er.

- Jeg synes, Veerman er bedre lidt længere tilbage, så han selv kan lægge afleveringerne. Som 10'er er man mere afhængig af boldene bagfra. Kommer de ikke, må man søge lidt væk.

- Veerman er afgørende på midtbanen for at få noget fodbold ind på holdet. Ibrahim Sangaré er også god på bolden, nogle gange lidt kamikaze, men ret god. Det er kun Til, der ødelægger det. Det er en skam, men det kan ikke komme som en overraskelse. Van Nistelrooy træner med ham hver dag.

Guus Til blev udskiftet efter en times spilletid.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.