Foto: Getty Images
Champions League

Kenneth Perez langer ud efter tidligere OB-stjerne

Kenneth Perez havde ikke mange positive ord at sige om Yankuba Mintehs præstation i Feyenoords Champions League-kamp mod Atletico Madrid.

Yankuba Minteh har fået en fortrinlig start på lejeopholdet i Feyenoord, efter han blev solgt til Newcastle fra OB for et rekordbeløb til sommer. 

Tirsdagens Champions League-kamp mod Atletico Madrid var dog en svipser, hvis man spørger den tidligere Ajax-spiller og fodboldkommentator Kenneth Perez. 

- Lad os være ærlige. Minteh var Atléticos bedste spiller. Hvert angreb og hver kontra kom fra Minteh. Han tabte bolden, og de var i stand til at slippe væk med det samme. Det er en spiller, der kan passere en mand, men enten gled han, eller også valgte han den forkerte løsning. Atlético elskede det, fortæller Perez ifølge det hollandske medie Voetbalprimeur. 

Feyenoord tabte opgøret med 3-1, hvor Minteh blev skiftet ud midt i anden halvleg. 

Den unge gambier har ellers vist lovende takter i Rotterdam-klubben, hvor han har bidraget med tre mål og to oplæg i ti kampe i Æresdivisionen. 

Efter fem kampe har Feyenoord blot seks point i Champions League-gruppespillet, hvorfor de ikke kan opnå videre kvalifikation - de er dog sikret en tur i Europa League.