• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Klopp raser om udskældt profil: Forbandet vrøvl

Foto: Getty Images

Kritikken af Liverpools nye midtbaneprofil Thiago er uberettiget, mener Jürgen Klopp, der tager sin sommersigning i forsvar.

Af clbold.dk

Liverpool har haft en svær sæson, og særligt de seneste måneder har de engelske mestre haft problemer med at skabe resultater. 

Kritikken har i visse perioder særligt været rettet mod Thiago, der kom til fra Bayern München i sommer, og som har haft svært ved at sætte det aftryk, som man havde forventet.

Thiago kritiseres særligt for, at han for ofte trækker tempoet ud af Liverpools spil med bolden, der før hans ankomst var kendetegnet ved et højt tempo med mange direkte afleveringer frem i banen.

Men den kritik giver manager Jürgen Klopp ikke meget for, og tyskeren tager derfor også sin midtbanespiller i forsvar inden lørdagens lokalopgør mod Everton.

- Han kom til klubben sent i transfervinduet, så fik han corona, blev skadet og samtidig har han skulle vænne sig til et nyt hold - og et hold, der ikke ligefrem har været skånet for problemer, siger Klopp til Sky Sports og fortsætter:

- Vi har været nødt til at genopbygge holdet stort set hver tredje dag på grund af de mange skader, og det har været uheldigt for Thiago. Han har spillet nogle exceptionelle kampe og leveret nogle exceptionelle øjeblikke på banen. Det er bare blevet en offentlig opfattelse, at fordi Thiago spiller, så spiller vi ikke godt mere. 

- Det er simpelthen noget forbandet vrøvl, lad mig sige det på den måde! Det er helt forkert, lyder det fra Klopp.

Liverpool møder Everton klokken 18.30 lørdag på Anfield.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus