• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Kunne trække FCK: Selvfølgelig håbede jeg!

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Lindstrøm håbede, at FC København og Napoli kom i samme Champions League-pulje, men det skete som bekendt ikke.

Af Jacob Quvang

Tipsbladet i Helsingør

Jesper Lindstrøm kan se frem til en masse store fodboldeventyr den kommende tid i Napoli, og et af disse bliver at spille Champions League. 

Her er Napoli kommet i gruppe med Real Madrid, Union Berlin og SC Braga, men det var faktisk tæt på, at klubben trak FC København. Det var også det, som Jesper Lindstrøm sad og håbede på, da han så lodtrækningen med sine holdkammerater i Napoli. 

Det fortæller han til Tipsbladet og den øvrige presse på Hotel Marienlyst. 

- Selvfølgelig gjorde jeg det! Det kunne altid være fedt at spille i Danmark! Udbryder Lindstrøm, da han bliver spurgt, om han håbede på en retur til Danmark.

- Det kunne være lidt sjovt at komme tilbage til Danmark og spille mod FCK. Det var 50-50, om det blev Braga eller FCK. Vi trænede sent, så vi sad og så lodtrækningen med holdet, så det var ærgerligt, det ikke blev FCK.

Her havde han fundet en skandinavisk klynge bestående af den tidligere FC Midtjylland-svensker Jens Cajuste samt norske Leo Østigård, som også håbede på en udekamp i København. 

Dermed bliver det ikke en retur til Danmark for at møde FC København, som Jesper Lindstrøm har gjort mange gange før i sin karriere. Til gengæld lyder en udekamp Real Madrid heller ikke som det værste i verden. 

Sindssygt glad for at hjælpe Brøndby
Jesper Lindstrøm har meget at smile af i øjeblikket. Hans drømmeskifte til Napoli faldt på plads, selv om det ikke var uden problemer. Læs mere om det her. Og så er han i disse dage med det danske landshold. 

Men er der noget, som også hjælper på Jesper Lindstrøms humør, så er det, at hans hjerteklub Brøndby igen har tjent mange millioner på ham. Brøndby havde nemlig en videresalgsklausul med aftalen, fra dengang man solgte ham til Eintracht Frankfurt, så der susede millioner afsted til Vestegnen som følge af det enorme skifte til Napoli, som ifølge Tipsbladets oplysninger kan løbe helt op i 252 millioner kroner.

Lindstrøms ansigt lyser yderligere op, da Brøndby bliver nævnt.

- Det er fedt. Jeg vil gerne være en af de spillere, der hjælper klubben på vej med økonomiske midler. Ja, jeg blev solgt – det gav nogle penge. Vandt Europa League – det gav nogle penge. Nu er jeg blevet solgt igen, og det har også givet nogle penge. Så jeg er selvfølgelig sindssygt glad for at kunne hjælpe til.

- Jeg var også forbi i går og sige hej og give dem alle et kram og blive lykønsket. Det er altid fedt at kunne hjæle Brøndby, for det er mit andet hjem. Det er der, jeg er kommet, og mine forældre stadig kommer. Så jeg er sindssygt glad, jubler Jesper Lindstrøm.

Mon ikke også det er gengældt i Brøndby.