• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Lægetjek bestået: Brentford tæt på Celtic-stjerne

Foto: Getty Images

Kristoffer Ajer er meget tæt på at rykke videre til den engelske Premier League.

Af Oliver Okstrøm

Celtic skal tirsdag aften møde FC Midtjylland, og her bliver det uden forsvarsprofilen Kristoffer Ajer på banen for skotterne. Han er nemlig godt på vej til midtjydernes søsterklub Brentford.

Det skriver Sky Sports, som peger på, at han nu har gennemgået lægetjekket og bestået det. Dermed er det nu bare et spørgsmål om tid, inden han bliver præsenteret i den nyoprykkede Premier League-klub.

Prisen på den 23-årige nordmand lader til at blive på omkring 115 millioner kroner, og det er efter sigende kun lige de sidste detaljer, der skal på plads, inden stopperen er klar til at tørne ud for Thomas Frank og Co.

Celtic er dog ikke de eneste, som Brentford køber spillere fra. Tirsdag blev det offentliggjort, at Frank Onyeka fra FCM er klar i klubben. Derudover er det også meldt, at de er med i kampen om Jens Lys Cajuste.

Ajer skiftede til den skotske topklub i 2016 fra Lillestrøm, hvorefter han har været udlejet til St. Johnstone. Kontrakten med Celtic udløber i sommeren 2022, og dermed er det også ved at være sidste chance for dem at få penge for Ajer.

Mens Celtic får en betaling på den gode side af 100 millioner kroner for nordmanden, så slipper de meget billigere for Onyeka. Læs om prisen på nigerianeren her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020