Foto: Getty Images
Champions League

Laudrup og Elkjær: Derfor tror vi på FCK

Både Michael Laudrup og Preben Elkjær har grunde til at tro på et godt FC København-resultat mod Bayern München.

FC København skal onsdag aften i kamp mod Bayern München på udebane. Derfor er der lagt op til en svær kamp for de danske mestre, men for landsholdslegenden Michael Laudrup er der muligheder for FCK.

Det kommer han ind på i studiet på Viaplay forud for kampen.

- Hvis man skal lede efter det positive set med FCK-øjne, så er det også den sidste kamp, hvor Bayern havde noget at spille for. Mod Galatasaray. Der stod der 0-0 lang, lang inde i anden halvleg, siger han og fortsætter:

- Så det er muligt. Det er ikke bare sådan, at de kører alle hold over. Deres statistikker taler for sig selv, men det er jo ikke sådan, at de kører alle hold over med 3- og 4-0, lyder det fra Michael Laudrup.

Samtidig er han imponeret over, hvordan FCK er gået ind til deres kampe i Champions League i denne sæson.

Hans gamle landsholdskammerat og med-ekspert Preben Elkjær tror også på det.

- Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er optimistisk, fordi de har spillet godt i den her turnering. Og jeg har det lidt sådan, at når de (Bayern red.) ikke har så meget at spille for. Jeg kender godt deres statistikker, men når de ikke har så meget at spille for - og de skifter nogle spillere ud, fortæller han og tilføjer:

- Sidst de gjorde det, så var det i pokalturneringen mod et 3. divisionshold, hvor de tabte. Det der med 'Det skal vi nok klare, og det ikke noget problem', så er det med til at give FCK lidt mere håb, forklarer Elkjær.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup har desuden en plan for, hvordan de skal stoppe Bayerns Harry Kane. Læs mere om det her.