Video : Tipsbladet
Champions League

Laudrup: Sådan er mulighederne for FCK nu

Det begynder at ligne en fjerdeplads, lyder det fra Michael Laudrup.

FC København måtte tirsdag aften se sig slået i Champions League-kampen mod Manchester United med 0-1, og det efterlader de danske mestre med ét point efter de første tre kampe i gruppespillet.

Derfor står det nu klart for landsholdslegenden og fodboldekspert Michael Laudrup, hvordan FCK's muligheder nu ser ud. Det fortæller han om i studiet på TV3+, hvor den næste kamp mod United på hjemmebane bliver afgørende.

- Man i hvert fald have et point, fordi man må gå ud fra, at i München får de ikke noget. Og hvis de så vinder den sidste, så er det fire point, så er de på fem, siger han og fortsætter:

- Så er der også et eller andet med en anden kamp mellem Manchester United og Galatasaray, der skal blive, at enten United vinder eller uafgjort eller sådan noget. Men de skal i hvert fald have point. Minimum ét point mod United. Ellers bliver det nok fjerdepladsen, lyder det fra Laudrup.

Derudover var der godt med ros fra ham til FCK'erne for deres præstation i opgøret mod United.

- Den her følelse af, at de spillede med og turde spille, det synes jeg faktisk, når man har siddet og set den her kamp, at det må give den største tilfredsstillelse. Ikke lige nu, fordi der er skuffelsen selvfølgelig bare så stor, men når der er gået et par dage. Så er det okay, vi spillede med hele vejen igennem. Og udover en periode, hvor de var lidt for åbne, hvor det var ved at koste, men ellers havde man styr på meget af det, forklarer Michael Laudrup.

FC København havde selv mulighed for at få et point med hjem, da de fik straffespark i overtiden. Det blev dog brændt, og så måtte københavnerklubben tage hjem uden point.

Den dramatiske afslutning af kampen kan man se i toppen af artiklen.

Samlet set blev der også delt fine karakterer ud. Tjek dem alle her.