Foto: Getty Images
Champions League

Legende advarer Bayern: Pas på denne FCK-stjerne

Flemming Povlsen erkender, at Bayern München er favoritter i onsdagens møde med FCK, men advarer samtidig de tyske giganter mod at undervurdere danskerne. Særligt én profil kan gøre ondt på Bayern, mener han.

Bayern har allerede sikret sig førstepladsen i gruppen, hvor tyskerne har vundet alle fire kampe.

Kampen mod FCK er derfor uden den helt store betydning for de tyske giganter. I FCK-lejren er kampens betydning derimod ikke til at tage fejl af, da de fortsat kæmper for at gå videre fra gruppen.

Og forhåbentligt bliver det en fordel for danskerne, at kampen er uden den helt store betydning for tyskerne, der dog skal passe på med at undervurdere FCK. Det siger Flemming Povlsen til det tyske medie TZ.

- Måske kan det hjælpe FCK, at Bayern ikke har så meget at spille for. Men de skal ikke undervurdere FCK. Spillerne fra FCK plejer at spille over evne i disse kampe, da man selvfølgelig gerne vil bevise sig selv på den helt store scene. Det beviste de også i den første kamp mod Bayern. 

Flemming Povlsen advarer i samme forbindelse Bayern München mod særligt én profil fra FC København, der kan gøre liver svært for tyskerne, men fremhæver også et par andre FCK-spillere. 

- Elias Achouri er meget hurtig. Han kan gøre ting på egen hånd, og ham skal Bayern passe på. Men også Rasmus Falk kan fordele spillet på midtbanen. Og så skal FCK håbe på, at Kamil Grabara står endnu en god kamp.

Bayern München er da mildest talt også udrystet med gode fodboldspillere over hele linjen. Især én spiller har imponeret Flemming Povlsen i sin tid hos de tyske mestre.

- Jeg må bare tage hatten af for Harry Kane. Hvad han allerede har opnået i Bayern, og hvor hurtigt han har tilpasset sig, det er der ikke mange engelske spillere, der har formået at gøre i udlandet. 

Harry Kane skulle da også udfylde nogle store sko, da han var Bayerns direkte afløser for Robert Lewandowski. Flemming Povlsen troede da heller ikke på, at det var muligt at finde en fuldgod erstatning for den polske målmaskine. 

- Efter Lewandowski skiftede, troede jeg ikke, at de nogensinde ville finde så stor en målmaskine igen. Jeg har stor respekt for, hvor tålmodige Bayern var, og hvordan de ramte jackpot med Kane. 

Opgøret mellem Bayern München og FCK fløjtes i gang onsdag aften klokken 21.