Liverpool-profiler roser FCM: De gjorde det meget svært for os

Både Trent Alexander-Arnold og James Milner mener, at Liverpool havde svært ved at overkomme FC Midtjylland onsdag aften.

Det endte med en 2-0-sejr til Liverpool over FC Midtjylland, men det lyder mere komfortabelt, end det var. Især før pausen var de danske gæster godt med og gjorde livet surt for de sejrsvante værter.

Selv om Liverpool kom foran i det 55. minut, var FCM inde i kampen. Først i overtiden tag Mohamed Salah livet af håbet om dansk point på Anfield, da han scorede til 2-0. Indtil da havde Liverpool haft sit hyr med FC Midtjylland.

- Det var ikke nemt. Det var selvfølgelig ikke en perfekt præstation af os. De gjorde det rigtig svært for os, især i første halvleg, men vi blev ved og fik målene til sidst. Det, der betyder noget, er de tre point, siger James Milner ifølge uefa.com efter kampen.

Også holdkammeraten Trent Alexander-Arnold var på samme linje.

- Det var hårdt. Det gjorde det rigtig svært for os, særligt i første halvleg. Vi viste vores karakter i sidste ende og fortjente de tre point, men vi måtte arbejde hårdt for det, siger backen.

Trods den megen møje og besvær har Liverpool nu maksimumpoint efter to kampe i Champions League-gruppespillet. Holdet vandt i sidste uge 1-0 over Ajax, der mødte Atalanta tirsdag aften. Det opgør endte 2-2.

Dermed har Atalanta fire point, efter holdet slog FC Midtjylland på overbevisende manér for en uge siden. Næste europæiske opgave for de danske mestre er hjemmekampen mod Ajax på tirsdag. I mellemtiden møder de FC Nordsjælland i Superligaen.