• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Troels Bager Thøgersen

Neestrup til Tipsbladet: Roony ville afgøre kampen

Foto: Getty Images

FCK-træner Jacob Neestrup er særdeles glad for, at 17-årige Roony Bardghji endte som matchwinner i onsdagens dramatiske 4-3-sejr over Manchester United.

Af Troels Bager Thøgersen

Tipsbladet i Parken

Elias Achouri og Mohammed Elyounoussi startede inde, det samme gjorde Diogo Goncalves og Victor Claesson, men i sidste ende blev det svenske Roony Bardghji, der afgjorde onsdagens store Champions League-drama i Parken.

4-3 endte det i kampen, som Jacob Neestrup  efterfølgende på pressemødet betegnede som FCK's dårligste præstation i de fire runder, der nu er spillet i gruppespillet.

Fra podiet i presserummet svarede FCK-træneren på spørgsmål om Rashfords røde kort, den dårlige FCK-start og det, der på bizar vis faktisk var en ret usammenhængende kamp i betragtning af, at FC København lykkedes med at score fire mål mod sidste sæsons treer i Premier League.

Men FCK-træneren lyste op i et smil, da Tipsbladet spurgte ind til hans 17-årige matchvinders præstation og indskiftningen af teenageren.

Hvad sagde du til Roony, da han skulle ind?

- Jeg siger ikke så meget. Det er der, planen i dag er mest tydelig fra trænerens side. Der ved vi, hvad vi skal gøre, hvis vi kommer bagud. Vi var ikke ret godt sat op derinde, før Roony kom ind.

- Roony er en knægt med selvtillid. Knægten kan jo ikke forstå, at han ikke spiller en kamp som i dag. Han mener selv, at han er født til at afgøre en kamp som den, vi spiller i dag. Det kan man se, når han kommer ind fra bænken, og han tør sige det til træneren. Jeg er så glad på hans vegne for, at det ender med at være ham, siger Jacob Neestrup.

- Det var Stefan, der gav de sidste taktiske instrukser til ham. Jeg bad ham bare om at gå ind og være Roony. Han har mange gode aktioner i den her kamp.

Han prøver vel at score allerede på sin første aktion?
- Ja, præcis. Han ville afgøre den her kamp.

FC København har nu en reel mulighed for at gå videre fra Champions League-gruppespillet, især hvis man kan få point i München om tre uger, hvor FC Bayern ikke vil have meget at spille for i forhold til turneringen, da klubben med maksimumpoint er sikker på at gå videre fra førstepladsen.

Tipsbladet har tidligere set nærmere på, hvad Roony Bardghji kan indbringe. Læs mere om det her.