Video : Tipsbladet
Champions League

Neestrup vil ikke gemme sig: Det står vi ved

FCK-cheftræner ser frem mod skæbnekampen mod Sparta Prag.

FC København står tirsdag aften overfor en særdeles definerende kamp for hele sæsonen, når de går på banen mod Sparta Prag i kvalifikationen til Champions League. 

Der er tale om et returopgør i Prag efter, at man i sidste uge spillede 0-0 i Parken, og det resultat betyder, at FCK skal ned og have en sejr. Men der er ingen tvivl om, at københavnerne har et Champions League-hold, fortæller FCK-cheftræner Jacob Neestrup i et interview med Ekstra Bladet.

- Det synes jeg jo. Det er jo det, der er ambitionen, så jeg vil ikke gemme mig bag målsætninger eller snakke dem ned, siger han og fortsætter:

- Vi har et klart mål, og det er at komme i Champions League, og det vil vi gøre uanset hvad. Ambitionerne og målsætningerne står vi ved og derfor også et CL-gruppespil, lyder det fra Neestrup.

Derudover peger han på, at han med spillere som Jordan Larsson, Elias Achouri og Mohamed Elyounoussi, der er blevet købt ind permanent til klubben er med til at give ham et rigtig godt hold.

Men sådan skal det også være i FCK, fortæller Jacob Neestrup, som peger på, at det så er op til spillere og trænere at få det optimale ud af det, som han har at gøre med på sit hold.

Han kommer desuden også ind på defensiven, som har været udfordret et par gange i denne sæson - og slap billigt fra et par uheldige situationer i den første kamp mod Sparta Prag. Men det bekymrer ham ikke, forklarer han og påpeger, at det dog handler om at minimere dem - men helt undgå dem er ikke muligt.

Kampen mod tjekkerne sendes på Ekstra Bladets hjemmeside, hvor en stor FCK-legende bliver sat ind som ekspert. Læs mere om det her.