Video : Tipsbladet
Champions League

Nicolai Boilesen: Hvad laver Brøndby-fans i CL?

FC Københavns nederlag til Dortmund i Champions League blev før kampen overskygget af uroligheder blandt fans.

Tipsbladet i Dortmund.

Seks år er der gået siden FC København senest var i Champions League, men den store fest i Dortmund blev overskygget af uroligheder blandt fans.

Dagen før kampen florerede en video, hvor Brøndby-fans var involveret i et overfald af en FCK-fan. Før kampen tirsdag aften var der igen uroligheder inde på Signal Iduna Park, da der blev affyret fyrværkeri i enden med FCK-tilhængerne.

- Det at overfalde andre mennesker uanset hvem man holder med er helt hen i vejret. Jeg kan ikke se, hvad Brøndby-fans har at gøre her i Tyskland eller i Champions League. Den del forstår jeg heller ikke, siger Nicolai Boilesen til den skrevne presse efter kampen, og fortsætter.

- Uanset hvilke fans der er tale om, så vil jeg sige, at man skal holde det til at skabe en fantastisk kulisse. Det får de jo gjort, og det gjorde vores fans også, hvilket er fedt, og det er derfor vi elsker fodbold - både dem der ser på stadion, i stuerne og os spillere. Det er kærligheden til fodbold, og så hep på ens eget hold istedet for at te sig på den måde. det er derfor

Nicolai Boilesen så de første 80 minutter af kampen mod Dortmund fra bænken, da Denis Vavro og David Khocholava var foretrukket i startopstillingen. Kort efter at han kom på banen scorede Jude Bellingham til slutresultat 3-0.

- Dortmund er et fremragende hold, det er der ingen tvivl om. Jeg synes, at vi i perioder prøver, men jeg synes også, at vi i perioder giver dem sejren. Jeg vil gerne efterlyse lidt mere mod og tro på, at vi godt kan gøre ondt på dem. De har sindssyg stor individuel kvalitet, og laver vi en fejl, så bliver det straffet med det samme.

- Derudover synes jeg, at når vi havde bolden, så var deres pres ikke noget at skrive hjem om. De stod højt og pressede med tre-fire mand, men jeg synes, at vi viste, at de gange hvor vi havde modet, så kunne vi godt spille os igennem det.

Nicolai Boilesen er ikke den eneste FCK'er, der har kommenteret på fanurolighederne. Det har hans cheftræner også. Det kan du læse om HER.