Ny skrækstart: FC Midtjylland skriver historie i Champions League

Det er ikke den positive slags, men FC Midtjylland har onsdag aften skrevet Champions League-historie.

FC Midtjylland skrev onsdag aften historie i Champions League, skriver statistikmediet Opta.

De forsvarende danske mestre kom nemlig bagud allerede efter 55 sekunder, og det var anden gang i årets gruppespil, at de indkasserede et mål i det første minut af en kamp. Det har intet andet hold gjort før.

- FC Midtjylland er det eneste hold i Champions League-historien, der har indkasseret i det første minut af en kamp mere end gang i samme sæson (de har gjort det mod Liverpool onsdag aften og mod Ajax i november), skriver Opta på Twitter.

Begge gange er det desuden sket på MCH Arena. Kampen mod Ajax sluttede med en 2-1-sejr til hollænderne, mens onsdagens kamp mod Liverpool i skrivende stund står 1-0 til englænderne ved pausen.

Det var desuden ikke den eneste rekord, der blev slået med Liverpools hurtige mål. Målet var nemlig også det hurtigste, Liverpool nogensinde har scoret i turneringen. Det skriver Opta også på Twitter.