Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-direktør: Vi kunne have været et meget alvorligt sted uden CL

Kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil har været enormt vigtig for FC Midtjylland i år, lyder det fra den kommercielle direktør.

FC Midtjylland er godt nok allerede sikre på at slutte sidst i deres Champions League-gruppe, men midtjydernes deltagelse i den prestigefyldte turnering har på flere måder været meget vigtig.

Det understreger kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen, over for TV Midtvest inden onsdagens kamp mod Liverpool. 

Læs også:Optakt: Randers FC - Vejle Boldklub

Med kvalificeringen til gruppespillet i Champions League modtog FC Midtjylland angiveligt i omegnen af knap 200 millioner kroner, og i et år, der har været plaget af coronakrisen, har den pengepræmie været en enorm hjælp.

- Hvis vi nu skal tage den meget seriøse hat på, var der en situationen, hvor der var corona, og hvor vi ikke vidste præcis, hvor FC Midtjylland ville være, hvis vi ikke kom med. Det kunne have været et meget alvorligt sted, lige som alle mulige andre klubber i verden, hvis ikke vi havde fået den økonomiske indsprøjtning, der også følger med.

Læs også:Superliga powerranking: Et afgørende splitsekund i Århus

- Det havde været en anden situation. Nu behøver Svend Graversen, Claus Steinlein og dem, der kigger på transfers, ikke kun at kigge på salg, men de kan også tænke på at købe nogle spillere ind, siger Jacob Jørgensen i TV Midtvest og tilføjer:

- Det giver mega meget arbejdsro hele vejen rundt. Vi står et sted, hvor vi kan udvikle i stedet for at nedjustere. Og det er en helt anden verden.

FC Midtjylland spiller deres sidste kamp i Europa i denne sæson, når de tager imod Liverpool onsdag aften. 

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Liverpool FC

Læs også:Tidligere FCK-boss med godt råd: Her skal Midtjylland passe på i fremtiden

Læs også:Endelig: AaB giver første startplads til sommersigning