• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Optakt: Barcelona - Bayern München

Foto: Getty Images

For en sjælden gangs skyld går Barcelona ind til en kamp som det undertippede mandskab, når katalanerne fredag møder Bayern München i Champions League.

Af Lars Gram-Hanssen

Tid: Fredag klokken 21.00
Sted: Estadio da Luz, Lissabon
TV: 3+

Holdnyt: 
Barcelona
Det er sjældent, at Barcelona går ind til en kamp som undertippet. Men det er tilfældet, når katalanerne fredag møder Bayern München i Lissabon. La Liga-sæsonen sluttede med en skuffende andenplads, og Lionel Messi har ikke fået meget hjælp fra sine holdkammerater i denne sæson. 

I modsætning til lørdagens sejr over Napoli er Sergio Busquets og Arturo Vidal igen til rådighed, efter udstået karantæne. Det forventes, at i hvert fald Sergio Busquets starter inde. Spørgsmålet er, om Quique Setien vil ofre Griezmann og spille med en ekstra midtbanespiller. Setien har allerede proklameret, at det bliver afgørende for Barcelona at have mest boldbesiddelse, så man ikke kommer til at forsvare sig hele kampen. 

Bayern München
Hansi Flicks mandskab har vel nok været det bedste hold i verden i denne sæson, og den helt store profil har selvfølgelig været Robert Lewandowski, der har scoret hele 53 mål. Tyskerne har i det hele taget meget at komme med, også over kanterne, hvor folk som Coman, Gnabry og Davies bidrager med masser af fart. 

Både Jerome Boateng og Kingsley Coman har været tvivlsomme, men begge ser ud til at blive klar. Til gengæld ser den Barcelona-ejede Philippe Coutinho ud til at tage plads på bænken. 

Forventede startopstillinger:
Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong, Rakitic - Messi, Suárez, Griezmann

Bayern München (4-2-3-1): Neuer - Kimmich, Boateng, Alaba, Davies - Goretzka, Thiago - Coman, Müller, Gnabry - Lewandowski

Bud på resultat:
Som hold er Bayern München bedre end Barcelona, og det kan end ikke Lionel Messis tilstedeværelse lave om på. Buddet herfra lyder på en 3-1-sejr til Bayern München. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020