• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Pressen hagler over Barca: Er fanget i et mareridt

Foto: Getty Images

Særligt hovedstadens aviser godter sig.

Af Oliver Okstrøm

Barcelona takkede onsdag aften af i Champions League, og for første gang siden 2004 er storklubben ikke med efter gruppespillet - og i stedet må de altså tage turen over i Europa League.

Det kom efter et klart 0-3-nederlag til Bayern München, som tilmed var deres tredje nederlag i gruppen, hvor Benfica i stedet tager andenpladsen, da de vandt over Dynamo Kiev.

Den spanske presse holder sig ikke tilbage, men der er alligevel en vis forskel på, hvorvidt det er Madrid-baserede aviser eller dem fra Barcelona, som skal give kritikken. Derfor deler vi det op med hovedstadens to største sportsmedier først.

- De havde ingen mulighed for at søge miraklet i München, hvor de igen blev slået af Bayern, som igen, gjorde det uden at anstrenge sig. Det var som at se dem vinde uden at ønske at ydmyge, skriver AS.

- Barca er stadig fanget i tiden fra mareridtet, som begyndte med 2-8-nederlaget i Lissabon - og det fortsætter også denne dag, hvor man fejlede i München, og nu ryger de ned til Europa League, melder de på Marca.

Dernæst er det de to Barcelona-medier

- Xavis hold bukkede klart under for Bayern på sidste dagen og snubler ned i Europa League, lyder det fra catalanske Sport, mens Mundo Deportivo kunne sammenligne nedturen med Jordi Alba, som blev skadet i opgøret.

- Alle frøs fast som følge af Albas skade. Også på bænken hvor de vidste, at Benfica var i gang med at vinde - og derfor var en sejr det eneste, der var noget værd. Barca-holdet er nødt til at vide, hvordan de skal kæmpe sig tilbage, men sådan gik det ikke og de sank mod Bayern, fortæller Mundo Deportivo.

Xavi selv har meldt ud, at det pisser ham, at det nu er virkeligheden for Barcelona. Læs mere om det her.